Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-08@21:02:32 GMT

آیا کشتی نوح در ترکیه است؟

تاریخ انتشار: ۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۹۰۶۷۷

آیا کشتی نوح در ترکیه است؟

برخی از متخصصان ادعا می‌کنند که شواهد جدیدی از وجود کشتی نوح در کوهستان «آرارات» در ترکیه پیدا کرده‌اند.

به گزارش گروه علم و فناوری آنا از DailyMail، به عقیده برخی از دانشمندان، کشتی نوح به‌زودی پیدا خواهد شد. در کتاب مقدس گفته شده که کشتی نوح پس از 150 روز طوفان، روی کوه «آرارات»، واقع در ترکیه امروزی، قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال 2010، گروهی از محققان مسیحی، نشانه‌هایی از کشتی نوح در این کوهستان کشف کردند اما نتایج تحقیقات آنها توسط جامعه علمی به دلیل عدم وجود مدارک کافی رد شد.

حالا یک جست‌وجوگر اشیای باستانی اهل کالیفرنیا باور دارد که مدارک جدیدی از کشتی نوح و محل استقرار آن در کوهستان آرارات پیدا کرده است. با این حال ادعاهای جدید نیز جواب مشابهی از جامعه علمی دریافت کرده است.

اخیرا بیش از 100 دانشمند از سراسر جهان در یک همایش سه روزه با موضوع کوهستان آرارات و کشتی نوح گرد هم جمع شده‌اند تا ببینند که می‌توانند آرامگاه ابدی این کشتی باستانی را پیدا کنند یا خیر.

پروفسور رائول اسپرانتا از موسسه تحقیقاتی ژئوفیزیک در این باره می‌گوید: «هدف ما این است که سایت‌های باستانی اطراف کوهستان آرارات را بررسی کنیم و اطلاعات بیشتری درباره این واقعه تاریخی پیدا کنیم».

در سال 2010، گروهی از جستجوگران ترکی و چینی برای کشف بقایا کشتی نوح و محل استقرار آن به جست‌وجوی کوهستان آرارات پرداختند. آنها پس از گذشت چند هفته، ادعا کردند که نمونه‌ای از ساختار کشتی مانندی در ارتفاع 4000 متری این کوهستان پیدا کرده‌اند. مرتفع‌ترین قله کوهستان آرارات 5100 متر ارتفاع دارد.

این تیم ادعا کرد که روی نمونه‌های پیدا شده آزمایش تاریخ‌گذاری رادیوکربن را انجام داده‌ است و نتایج حاصل نشان می‌دهد که قدمت این تکه‌های چوبی 4800 سال است که از نظر تاریخی نیز با زمان نوح مطابقت دارد.

در نوشته‌های تاریخی آمده است که اندازه این کشتی 300 در 50 در 30 ذراع بوده است که به 157 متر طول، 26 متر عرض و 16 متر ارتقاع ترجمه می‌شود.

اسپرانتا می‌گوید: «یافته‌های من در کتاب‌ها، مجلات و نشریه‌ها منتشر خواهد شد اما در حال حاضر خیلی زود است که پیش‌بینی کنیم چه چیزهایی پیدا خواهیم کرد. وقتی که جامعه علمی وجود کشتی نوح را بپذیرد، می‌توانیم یافته‌های خود را در اختیار عموم قرار دهیم».

نیکلاس پیرسل، پروفسور تاریخ باستان از دانشگاه آکسفورد، این ادعاها را بی‌اساس می‌داند و می‌گوید: «اگر سیل مذکور در 2800 قبل از میلاد مسیح، اوراسیا را تا عمق 3700 متری پوشانده است، چگونه جوامع پیچیده‌ای مانند مصر و بین‌النهرین، که در آن زمان چندین قرن قدمت داشتند، به حیات خود ادامه داده‌اند؟»

مترجم: هانا حیدری

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۹۰۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار اعضای گروه دوستی پارلمانی ترکیه با امیرعبداللهیان

دیگر خبرها

  • «کشتی نیکی» حامل کمک‌هایی برای غزه به العریش مصر رسید+ تصاویر
  • طرز تهیه دمی گوجه به سبک ترکیه‌ای (فیلم)
  • منظره ای رویائی و کمیاب از کوهستان رنگین کمان (عکس)
  • متفاوت ترین ساختنی لگو که این روزها حسابی طرفدار پیدا کرده است(عکس)
  • پیشرفته‌ترین موشک‌ کروز روس‌ها سالم در جنگل پیدا شد | تصویر
  • درخشش دو دونده کیش در مسابقه دوی نیمه ماراتن ترکیه
  • صعود ۲ نماینده ایران به فینال دوچرخه‌سواری کوهستان آسیا
  • دیدار اعضای گروه دوستی پارلمانی ترکیه با امیرعبداللهیان
  • کوهستان «پرآو» پتانسیل برگزاری جشنواره‌های بین‌المللی غارنوردی را دارد
  • خاطره بازی با معلمان کوهستان