Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از رادیو بین المللی چین، این به اصطلاح «کشتی نوح» بیولوژیکی و زیستی چین، ظرفیت مناسبی برای حفظ و نگهداری بذر گیاهان در سردخانه دارد.

در این بانک، دانه های گیاهان در دمای منفی ۲۰ درجه سانتیگراد نگهداری می شود و امکان ذخیره سازی آنها برای حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ سال آینده وجود دارد.

این بانک ذخیره گیاهی که از آن در علوم زیستی با عنوان «جرم پلازم» یاد می شود به عنوان یک بانک دو جانبه بین المللی نیز کارایی دارد به این صورت که به کشورهای خارجی از جمله انگلیس در نگهداری گونه های گیاهان محلی کمک می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«جرم پلازم»  بافت زنده ای است که قابلیت رشد یک گیاه از آن وجود دارد این بافت زنده می تواند برگ، قطعه ای از ساقه، گرده و یا حتی چند سلول باشد که می توانند به یک گیاه کامل تبدیل شوند.

جرم پلازم شامل اطلاعات ساختار ژنتیکی گونه ها است و یک منبع ارزشمند طبیعی برای تنوع گیاهان محسوب می شود.

برچسب‌ها بررسی بیولوژیکی دریا سلول های ایمنی چین گیاهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلول های ایمنی چین گیاهان سلول های ایمنی چین گیاهان اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۵۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکارچی کل وحشی در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: یک شکارچی که اقدام به شکار یک راس کل وحشی در شهرستان کامیاران کرده بود به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست کردستان، اقبال حمیدی اظهار کرد: این شکارچی غیر مجاز که در سال ۱۴۰۲ اقدام به شکار یک رأس کل وحشی در منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان کرده بود با حکم قضائی به جزای نقدی محکوم شد.

وی افزود: این متخلف در آن زمان، توسط یگان حفاظت محیط زیست شهرستان کامیاران دستگیر شد و پس از پیگیری‌های حقوقی، سرانجام با صدور حکم قطعی به پرداخت ۷۵۰ میلیون ریالی جزای نقدی جریمه شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان خاطرنشان کرد: کردستان دارای پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه چلچمه و سارال با ۹۷ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت ۳۲ هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت ۴۳ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت ۵۷ هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت ۳۹ هزار هکتار و پناهگاه حیات وحش زریوار با وسعت سه هزار هکتار و ۲ اثر طبیعی ملی و چندین منطقه شکار ممنوع است که این استان را در زمره منحصربفردترین نقاط کشور به لحاظ تنوع گونه‌های جانوری و گیاهی قرار داده است.

کد خبر 751252

دیگر خبرها

  • تاریخچه مدل‌های AMG بلک سریز، وحشی‌ترین خودروهای تاریخ مرسدس (+عکس)
  • صهیونیست‌ها و حمله به رفح؛ رفع عطش خونریزی با اهداف واهی
  • کشف راه‌حل پرورش گیاهان در سیاره سرخ
  • سم قارچ‌های وحشی با پختن از بین نمی‌رود / آمار افراد مسموم به ۸۷ نفر رسید
  • حفاظت از حیات وحش، رسالت همه ایرانی‌ها
  • جواد عزتی بازیگر «وحشی» هومن سیدی شد
  • توسعه زنجیره ارزش ماهیان سردآبی در چهارمحال و بختیاری
  • شکارچی کل وحشی در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد
  • شکارچی «کل وحشی» در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد
  • انسان‌ها قبل از عصر کشاورزی چه می‌خوردند؟