Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

مطابق این طرح، نمونه دی‌ان‌ای این گونه‌ها که شامل اسپرم‌های انسانی و جانوری و تخم و دانه گیاهان می‌شوند به کره ماه منتقل شده و در تونل‌ها و غارهایی که بیش از ۳ میلیارد سال پیش به صورت طبیعی در دل ماه ایجاد شده‌اند نگهداری خواهد شد.

مسئله محافظت از حیات گیاهی و جانوری در کره زمین برای چندین دهه است که به یکی از دغدغه‌های علمی دانشمندان تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژوهشگران می‌گویند ایجاد یک منبع جایگزین می‌تواند از حیات در برابر سناریو‌های آخرالزمانی طبیعی و انسانی شامل انفجارهای ابرآتشفشانی، همه‌گیری‌های کشنده، تغییرات اقلیمی یا جنگ‌های هسته‌ای محافظت کند و بقای ژن‌ها را تضمین سازد.

بنابر طرح محققان، ۶.۷ میلیون ژن با دستکم ۲۵۰ پرواز فضاپیما به ماه منتقل می‌شوند و یخچال‌های بزرگ تعبیه شده در تونل‌ها برودت لازم برای محافظت از ژن‌ها (دمایی برابر منفی ۱۸۰ تا ۱۹۶ درجه سانتیگراد) را تامین خواهند کرد. انرژی این یخچال‌ها مستقیما به وسیله صفحه‌های خورشیدی تامین خواهد شد.

پروفسور جکن تانگا، رئیس آزمایشگاه فضایی و تحقیقات رباتیک زمینی در دانشگاه آریزونای آمریکا، می‌گوید: «رابطه‌ای قوی میان ما و طبیعت وجود دارد و ما وظیفه داریم حافظ تنوع زیستی در زمین باشیم.»

وی می‌افزاید: «این مانند این است که عکس‌ها و مدارک موجود در رایانه خود را روی یک هارد دیسک جداگانه کپی کنید تا اگر مشکلی پیش آمد یک نسخه پشتیبان داشته باشید. این طور اگر یک رخداد مهیب دنیای طبیعی را نابود کند این فرصت وجود خواهد داشت که دکمه بازیابی را بزنید.»

پژوهشگران می‌گویند فاصله سفر ۴ روزه به ماه انتقال نمونه‌ها را نسبت به مریخ بسیار راحت‌تر می‌کند، ضمن این‌که تونل‌های گدازه‌ای طبیعی موجود در کره ماه بانک ژن را در برابر اصابت شهاب‌سنگ‌ها محافظت خواهد کرد.

این سازه کشتی مانند متشکل از ۲۰۰ لوله خواهد بود و وسائل مورد نیاز برای احداث آن می‌تواند توسط ناسا و آژانس فضایی اروپا به ماه منتقل شود.

دانشمندان می‌گویند هرچند فناوری‌های مورد نیاز این پروژه بلندپروازانه همچون «آسانسور کوانتومی» هنوز وجود ندارند، اما ظرف ۱۵ تا ۳۰ سال آینده می‌تواند ساخته شوند.

ایده ایجاد بانک ژن پیش از این عملی شده است. «خزانه جهانی بذر اسوالبارد» متعلق به نروژ در دل قطعاتی از بتن در سرزمین پوشیده از برف و یخ قطب شمال بیش از پانصد هزار گونه بذر کشاورزی را ذخیره کرده است.

برای رسیدن به محل ذخیره دانه ها باید از پنج در و چندین تونل که در عمق ۱۲۵ متری دل کوه تعبیه شده عبور کرد. این مکان در مقابل انفجار مقاوم است و همچنین در بحران گرمایش زمین در بدترین شرایط تا ۲۰۰ سال دوام می آورد. دانه‌های این مرکز در اتاق‌هایی انبار شده‌اند که دمای آنها منفی ۱۸ درجه سانتیگراد است و حتی اگر جریان برق قطع شود به لطف عایق ایجاد شده توسط خاک منجمد در قطب شمال دمای اتاق می تواند زیر صفر باقی بماند.

منبع: یورونیوز

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کشتی نوح کره ماه دانشمندان ژن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۷۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این فناوری زمین را از گزند سیارک ها حفظ می کند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اسپیس، الگوریتم جدید هوش مصنوعی ردیابی سیارک، به نام Tracklet-less Heliocentric Orbit Recovery یا THOR، بیش از ۴۰۰ هزار تصویر آرشیوی از آسمان شب را بررسی کرد که توسط آزمایشگاه ملی تحقیقات نجوم نوری مادون قرمز (NOIRLab) نگهداری می شد. این الگوریتم برای انجام کار خود به ۵ رصد در طول ۳۰ روز از یک بخش خاص از آسمان نیاز دارد و آموزش داده شده است تا ۱.۷ میلیارد نقطه نوری را تنها در یک تصویر در هر فضا تجزیه و تحلیل کند.

ستاره شناسان همچنین از هوش مصنوعی برای بهبود کیفیت تصویر و تجزیه و تحلیل عکس های فضایی استفاده می کنند. برخی از هوش مصنوعی حتی ممکن است به نجات زمین از یک سیارک فاجعه آمیز کمک کند. اگرچه دانشمندان زمان زیادی را صرف جستجوی سیارک ها در فضا، از جمله در منظومه شمسی کرده اند، اما یافتن برخی از آنها بسیار چالش برانگیز است.

یک الگوریتم جدید هوش مصنوعی حدود ۲۷۵۰۰ سیارک را در عکس‌های تلسکوپ موجود در معرض دید قرار داده است. الگوریتم هوش مصنوعی به دانشمندان کمک می کند تا سیارک ها را ردیابی کنند که برخی از آنها ممکن است روزی با زمین برخورد کنند. بسیاری از سیارک‌های جدید در کمربند سیارکی بین مریخ و مشتری قرار دارند.

دانشمندان در حال حاضر بیش از ۱.۳ میلیون سیارک را در این بخش از منظومه شمسی یافته اند، اما به نوعی، با وجود اینکه در عکس های تله فوتوی قدیمی قرار داشتند، هنوز نزدیک به ۳۰۰۰۰ مورد از آنها پیدا نشده بود. از این سیارک‌ها که در طی حدود ۵ هفته یافت شده‌اند، ۱۵۰ سیارک مسیرهایی دارند که می‌توانند آنها را به مدار زمین هدایت کنند، اگرچه به نظر می‌رسد هیچ کدام قرار نیست به این سیاره برخورد کنند.

بیشتر بخوانید:

پایان سلطه گوگل با این موتور جست‌وجوی جدید

با این حال، با توجه به اینکه یک سیارک می تواند آسیب قابل توجهی به زمین وارد کند اطلاع قبلی ضروری است.

کد خبر 849482 برچسب‌ها ناسا کره زمین هوش‌ مصنوعی نجوم - سیاره - ستاره فضاپیما - کاوشگر

دیگر خبرها

  • جیمزوب: حرارت سیاره فراخورشیدی آهن را ذوب می‌کند
  • حرارت سیاره فراخورشیدی آهن را ذوب می‌کند
  • سوراخی در یخ که 50 سال دانشمندان را متحیر کرده بود
  • کنگره جهانی حضرت رضا(ع) میزبان دانشمندان داخلی وخارجی می‌شود
  • دانشمندان معمای حفره غول پیکر قطب جنوب را حل کردند
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • آمادگی حداکثری برای محافظت از گندم‌های خریداری شده در کشور
  • سیاره مشتری ممکن است عامل وجود ماه زمین باشد
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • این فناوری زمین را از گزند سیارک ها حفظ می کند